Image Alt

My Portfolio

FLYBOARDEN & HOVERBOARDEN

Wat is Flyboarden

Flyboarden is dé nieuwe watersport sensatie waarbij je kan vliegen over het water en duiken als een dolfijn! Doormiddel van een Jetski, een Flyboard en een gecertificeerde instructeur is Flyboarden heel toegankelijk en makkelijk te leren! Omdat onze ervaren instructeurs inspelen op het niveau van degene die deelneemt aan de Flyboard Experience, is het voor iedereen uitdagend en zeer veilig! Flyboarden is uitermate geschikt voor vrijgezellen feestjes, bedrijfsuitjes en vrienden groepen. Uiteraard is de Flyboard Experience ook individueel of per kleine groepjes te reserveren.

 

De Techniek 

Een beknopte uitleg over hoe het Flyboard werkt in samenwerking met de waterscooter: Een waterscooter vaart omdat deze wordt aangedreven door een krachtige water-jet. In tegenstelling tot een “normale” boot, heeft een waterscooter geen schroef, maar een impeller (inwendige schroef) die in de Jetski zit. Op deze impeller zit nu aan de achterkant van de waterscooter een pijp bevestigt waar het water met volle kracht ingespoten wordt. Hier zit vervolgens de 18 meter lange slang aan vast waar het water door heen stroomt. De waterscooter vaart dus niet meer uit zich zelf maar wordt voortgesleept door degene die op het Flyboard staat. Hierdoor is de waterscooter niets meer dan een krachtige water pomp en kunnen geoefende Flyboarders wel tot 10 a 11 meter boven het water vliegen en duiken als een dolfijn!

Geschiedenis:

Het Flyboard is uitgevonden door de Franse Jetski kampioen Franky Zapata ( Marseille ) in de zomer van 2011. In een half jaar tijd heeft hij het voor elkaar gekregen om het Flyboard op de markt te brengen en in April 2012 was het eerste Flyboard in Nederland een feit. www.skywatersports.com (voorheen: Zapata Flyboards Nederland ) heeft het exclusieve importeur schap gekregen voor onder andere Nederland en is in dit zelfde jaar begonnen met de Flyboard Experience aan te bieden. Dit was meteen een enorm succes! In het watersport seizoen van 2013 is Xtreme Marine Sports ook een gespecialiseerd Flyboard Experience Center begonnen en hebben dit samen met de collega’s van Sky Watersports gemaakt tot het bedrijf dat het nu is!

Wat is Hoverboarden

Het begon met Michael J Fox als Marty Mcfly in Back to the future II met een futuristisch hoverboard van zijn vriend Dr. Emmet Brown zodat Marty zwevend kon skaten over de grond maar boven het water stopte hij.
Nu heeft onze eigen Dr. Emmet Brown genaamd Franky Zapata van Zapata Racing een board ontwikkelt dat niet over de grond kan zweven maar wel over het water namelijk het Zapata Racing Hoverboard!!
Hoe werkt het?
Nagenoeg het zelfde als het Flyboard alleen sta je nu op een Board dat vooruit door het water schiet.

Flyboard of Hoverboard Experience is individueel of in groepsverband alleen op aanvraag. Als je deze experience wilt beleven vul dan het onderstaande contact formulier in of stuur een mail naar info@amicibeach.com en het Amici Beach Team neemt zsm contact me je op.

 

Flyboarden & Hoverboarden

Flyboard of Hoverboard Experience is individueel of in groepsverband alleen op aanvraag. Als je deze experience wilt beleven stuur dan een mail naar info@amicibeach.com en het Amici Beach Team neemt zsm contact me je op.

15 min.pp 20 min.pp 5 minuten extra
Flyboard Experience € 50,00 € 60,00 € 15,00
Hoverboard Experience € 50,00 € 60,00 € 15,00

 

 

Contact formulier

Andere activiteiten:

OVER AMICI

Amici Beach, the place to be! Hét dagstrand in de Euregio met Aquapark en nieuwe Waterskibaan!

ADRES

Amici Beach
Bruchstraße 32
41849 Wassenberg-Effeld
T +49 6912 0066 644 
info@amicibeach.com

Info